FACILITĂȚI CENTRU SPA & WELLNESS

SAUNĂ USCATĂ

În sauna uscată umiditatea aerului variază între 5% și 30% . Acest tip de saună poate fi combinat cu diverse terapii precum uleiurile esențiale pentru aromaterapie atunci când se are in vedere stimularea imunității căilor respiratorii sau îmbunătățirea stării psihice. Ca beneficii putem menționa faptul ca prin efectuarea sistematică a ședințelor de saună uscată se accelerează metabolismul, înlesnind în acest fel procesul de slăbire, dilatează porii și elimină toxinele din organism, ameliorează durerile articulare și musculare, crește nivelul de hrănire al pielii, are impact semnificativ asupra reducerii nivelului de stres, crește rezistența vaselor de sânge.

HAMAM

Realizat integral din mozaic, te conduce într-o simfonie de culori, sunet, arome și apă. În cadrul acesteia, umiditatea aerului atinge nivelul de 100%. Printre avantajele notabile ale efectuării ședintelor de saună umedă se numără și faptul că poate reduce frecventa crizelor de astm, îmbunătățeste oxigenarea organismului în sensul fortifierii sistemului imunitar, oferă pielii un aspect mai tânăr, mai radiant, relaxează musculatura, reduce tensiunea arterială și relaxează profund.

SALINĂ

Sarea de Himalaya – extrasă manual din munții care-i poartă numele – a apărut cu aproximativ 200-250 milioane de ani în urmă și este considerată din timpuri străvechi ca fiind cea mai sănătoasă sare de pe planetă. Terapia cu sare (haloterapia) constituie un tratament alternativ de prevenție și tratare a afecțiunilor aparatului respirator. Generatorul de aerosoli facilitează îndepărtarea alergenilor prin purificarea aerului și are rol benefic pentru persoanele care suferă de migrene, de astm, de diverse forme de rinite, sinuzite sau de pneumonie cronică. Decongestionează căile respiratorii, regenerează pielea, ameliorează formele ușoare de acnee, psoriazis, eczeme. Îmbunătățește sistemul imunitar, minimizează efectele stresului generat de rutina cotidiană.

JACUZZI

Cu o capacitate de până la 10 persoane și o adâncime maximă de 90 cm, are rolul de a acționa precum o sesiune de masaj manual relaxând mușchii.

MASAJ

Dispunem de doua camere de terapie individuala. Se pot realiza masaje corporale – terapeutice sau de relaxare. Toate produsele folosite in cadrul terapiilor sunt profesionale și conțin ingrediente naturale